Acasă / Articole / Cum se toarnă o șapă mecanizată ?

Cum se toarnă o șapă mecanizată ?

1. Pregătirea Obiectului

Înainte de a efectua lucrări pe obiect, baza este pregătită, gunoiul este îndepărtat, dacă aceasta este o șapă în versiunea standard, este așezat un strat de separare sub forma unei folii tehnice din polietilenă și este instalată o bandă de amortizor.

În cazul în care există găuri semnificative în plăcile de pardoseală, acestea sunt sigilate, în funcție de situație, fie cu spumă poliuretanică, fie cu o compoziție de ciment.

Instalarea unei benzi de amortizare - sarcina principală a unei benzi de amortizare este compensarea expansiunii termice, în funcție de zona camerei, cu o bandă de amortizor, se pot separa și matrici mari de șape semi-uscate, banda de amortizor previne presiunea asupra pereților și distrugerea lor reciprocă în timpul expansiunii.

Când este expus la temperatură sau umezeală, șapa își poate schimba dimensiunile atât în ​​sus, cât și în jos, cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai mare coeficientul de expansiune, în medie, poate ajunge la 0,5 mm pe metru pătrat și acest lucru nu este atât de mic dacă luăm ținând cont de suprafața șapei.

Banda de amortizare este o bandă de 5-10 mm grosime, de obicei realizată din polietilenă spumată, cu volume semnificative de dispozitiv de șapă semi-uscată, banda de margine este tăiată din role de substrat cu grosime și înălțime adecvate, banda de amortizare ar trebui să fie deasupra nivelul șapei de podea fiind amenajat.

Ultimele Noutăți & Articole

Contacte:

website
clariodor.com
telefon
060 511 777
email
contact@clariodor.com
adresa
str.Alba - Iulia, 75/G, of. 509
Apelează
Urmăriți-ne pe:

Link-uri

Despre Noi

Servicii

Lucrări

Articole

Contacte

Companie

CLARIODOR S.R.L.

Tel: 060 511 777

Addresa: Alba Iulia 75/G

2024 © Clariodor SRL. Toate drepturile de autor rezervate.
Dezvoltat de Incoden