Главная / Статьи / Șapă Timp de o Zi

Șapă Timp de o Zi

Principalele aspecte pozitive ale unei șape semi-uscate se manifestă în timpul așezării sale industriale cu ajutorul unor echipamente speciale care permit alimentarea amestecului prin conducte la o distanță de până la 200 m orizontal și până la 100 m înălțime. Netezirea și chituirea amestecului se efectuează imediat după umplerea suprafeței podelei și nu necesită un interval de timp pentru setare.

Procesele fizico-chimice care au loc în interiorul șapei sunt la fel ca într-o soluție obișnuită. Dar nu există prea multă umiditate suficientă pentru ca toate moleculele de ciment să se hidrateze și să ia parte la stabilirea soluției. Apa practic nu se evaporă de la suprafață - este implicată în legături chimice. Acest lucru reduce timpul de uscare al șapei - suprafața poate fi utilizată la 12 ore după instalare și nivelare.

Dar pardoseala ar trebui făcută cu unele măsuri de precauție. Deși conținutul de umiditate al șapei este redus, acesta conține suficientă apă pentru a crea condiții nefavorabile pentru structurile din lemn. Prin urmare, betonul ceramic, plăcile, linoleumul pot fi așezate la 2 - 3 zile după terminarea nivelării podelei cu o șapă semisecă, dar podelele din scândură, parchetul și laminatul pot fi așezate după 10 - 14 zile, după ce așteptați până la umezeală se evaporă nu numai de la suprafață, ci și din volumul șapei.

Grosimea stratului de șapă trebuie să fie de cel puțin 5 cm.

Последние новости и статьи

Контакты:

Веб-сайт
clariodor.com
Телефон
060 511 777
электронная почта
contact@clariodor.com
Адрес
ул. Alba - Iulia, 75/G, of. 509
Позвонить
Подпишитесь на нас в:

Ссылки

О нас

Услуги

Работы

Статьи

Контакты

Компания

CLARIODOR S.R.L.

Тел: 060 511 777

Адрес: Alba Iulia 75/G

2024 © Clariodor SRL. Все авторские права защищены.
Разработано Incoden