Acasă / Servicii

Servicii

Expertiză

De mai bine de 10 ani am turnat șapă pentru clienții noștri privați, comerciali și publici. Turnăm șapă pentru suprafețe sensibile la fisuri sau încălzire prin podea. Avantajul nostru e că utilizăm doar utilaje profesionale și complet automatizate.

Datorită utilizării tehnologiei și a soluțiilor care conțin o cantitate mică de apă, nivelarea chiar și a unei suprafețe mari poate fi realizată în cel mai scurt timp posibil.

Șape mecanizate

Șapa mecanizată cunoscută și sub denumirea de șapă semiumeda câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Rolul șapei e de a egaliza o suprafata și de o aduce la un anumit nivel, ce va servi ca suport final pentru o alta podea (faianță, gresie, parchet, etc.) Meșterii care folosesc această metodă efectuează munca mai repede și mai bine, multe procese sunt efectuate folosind echipamente speciale.

Fără Fisuri
Timp de execuție rapid
Calitate ireproșabilă

Avantajele Șapelor Auto-Mecanizate

Flexibilitate

Putem amplasa șapa în orice moment, dar cu cât șapa este pusă mai devreme, cu atât este mai multă flexibilitate veți avea în realizarea proiectului dvs.

Excelența finisării

Șapele au proprietăți de autonivelare, iar munca personalului nostru profesionist va asigura planeitatea perfectă a pardoselelor dvs.

Varietatea adâncimii

Adâncimea pentru majoritatea șapei este între 45-75 mm însă vă rugăm ca în prelabil să cereți sfatul specialiștilor noștri.

Preț-Calitate

Șapele semiumede sunt rapide și ușor de instalat, interferențe minime la șantier, fără deteriorarea cadrelor, ușilor sau conductelor din casă.

Uscare rapidă

Timpul de uscare rapid vă permite să puteți păși pe pardosea în decurs de 24 de ore, după finisarea lucrărilor.

Contacte:

website
clariodor.com
telefon
060 511 777
email
contact@clariodor.com
adresa
str.Alba - Iulia, 75/G, of. 509
Apelează
Urmăriți-ne pe:

Link-uri

Despre Noi

Servicii

Lucrări

Articole

Contacte

Companie

CLARIODOR S.R.L.

Tel: 060 511 777

Addresa: Alba Iulia 75/G

2021 © Clariodor SRL. Toate drepturile de autor rezervate.
Dezvoltat de Incoden